Konference hromadného stravování
Dne 21. 9. 2022 jsme se žáky prvního, druhého a třetího ročníku oboru Kuchař-číšník navštívili konferenci hromadného stravování v Jihlavě. Během přednášek jsme získali důležité informace, jak z oblíbených jídel udělat atraktivní a nutričně vyvážená obědová menu. Našli jsme zde také inspiraci v ukázkách jídelních lístků z praxe. Program konference byl zpestřen několika workshopy, které byly užitečné a praktické. Součástí akce byly také ukázky vaření - přímo před našima očima vznikaly lákavé a chutné pokrmy, při jejichž přípravě jsme viděli kuchařům doslova pod ruce a také jsme si odnesli plno inspirace na atraktivní vaření.
Konference byla velice zajímavá a přínosná pro žáky a jejich vzdělání v oboru Kuchař-číšník.
Mgr. Lenka Mazánková, učitelka odborných předmětů
Datum: 27. 9. 2022