Zážitkové gastronomické dopoledne
Dne 4. 4. 2024 jme na naší škole uspořádali kreativní gastronomické dopoledne. Oslovili jsme 3 naše svazové školy, které s dobrou náladou a úsměvem pozvání přijaly. Srovnání dovedností se týkalo žáků 2. ročníků gastronomických oborů. Vše bylo směřováno do jarní tématiky. Týmy byly dvojčlenné a měly připravit teplý předkrm inspirovaný jarem a hlavní chod s povinnou surovinou (krůtí maso). Všechny týmy se svého úkolu zhostily na 100 %. Týmy, které se zúčastnili: Žďár nad Sázavou, Praha Klánovice, Humpolec, Pelhřimov.
Celé dopoledne předčilo naše očekávání a vše dopadlo, jak se říká, na jedničku.
Bc. Dalibor Zdražil, učitel odborného výcviku